fbpx
Confidentialitate
SERVICII CLIENTI
DESPRE NOI
CONFIDENTIALITATE
TERMENI SI CONDITII
ANPC
SOL


Ai nevoie de ajutor pentru a finaliza comanda? Contacteaza-ne si un operator te va asista la fiecare pas.
031 005 7788


Daca nu esti pe deplin satisfacut de produsele noastre pe care le-ai comandat, in termen de 14 zile de la primirea lor le poti returna.


CONFIDENTIALITATE

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
SC Mediaworx Consulting SRL, in calitate de administrator al magazinului online www.iteleshop.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Mediaworx Consulting SRL administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de Mediaworx Consulting SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere scrisa, datata si semnata, la sediul Mediaworx Consulting SRL , str N. Jiga nr 7, Oradea

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare,la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:
• Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cuCaracter Personal;
• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
• Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cucaracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
• Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
• Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
• Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
• Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, deopozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le1au fost incalcate;
• Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate

2. Scopul colectarii datelor
SC Mediaworx Consulting SRL va folosi datele personale ale clientilor atat pentru promovarea propriilor produse sau campanii, cat si in scopul intocmirii unor baze de date si utilizarea acestora in viitoarele demersuri si activitati de informare ale companiei, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

3. Securitatea datelor colectate si procesate
S.C. Mediaworx Consulting S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de S.C. Mediaworx Consulting S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Mediaworx Consulting utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea.

Inregistrarea si autentificarea pe www.iteleshop.ro implica ID si parola. Pentru orice intrebari, persoanele interesate se pot adresa colegilor nostri de la call-center la tel 031 005 2222